dijous, 5 de desembre del 2013

Quan els somnis es converteixen en realitat.

Parlar dels Calcetins de Nadal és parlar de solidaritat, de generositat, de consciència social, de cohesió.
Avui hem entregat els calcetins a l´Associació Angeles sin Alas, que fa feina amb nins malalts paliatius. Dia 19 de desembre entregaran els calcetins a nins i nines que passaran el Nadal ingressats a la planta d´oncologia de l´hospital de Son Espases. Altres seran repartits a domicili.
L´èxit d´aquest taller ha estat una autèntica sorpresa. L´any passat ja va tenir molt bona acollida però enguany hem superat totes les expectatives.
Hem aconseguit un total de 102 calcetins rebuts al CIJ. Un total de 102 històries darrere de cada persona que ha fet el col.laborat, des de gent que aprofita l'ocasió per aprendre a cosir fins a mamàs que s' ajunten per passar el capvespre juntament amb els seus fills cusen.
Però el CIJ no ha estat tot sol a aquesta aventura. Hem comptat amb grans col.laboradores que s´han encarregat de donar difusió a l´activitat: les germanes Cati i Aina Adrover, na Xisca Pieras, na Carmen Terrones, na Loli Franco, na Clara Alberta i na Fina, que amb la seva paciència ens ha ensenyat a cosir.
 I per suposat, tu també, que has entregat algun calcetí amb molta il.lusió.