dimarts, 13 d’octubre del 2009

Oferta de treball

La Fundació Maria Ferret- escoltisme i guiatge de Mallorca, fundació privada al servei de la societat mallorquina en la promoció de projectes socials i educatius i activitats culturals en la línia de pensament del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, necessita cobrir la vacant de:
DIRECCIÓ DE LA FUNDACIÓ MARIA FERRET
Es cerca una persona amb esperit jove i potencial. Amb estudis superiors i amb capacitat de lideratge, iniciativa, flexible i amb facilitat per a les relacions interpersonals. Dinàmica i amb capacitat d´organització i de treball amb equip. Coneixements i experiència en gestió econòmica financera. Demostrar coneixements d´informàtica a nivell d´usuari de l´entorn office i de programes de navegació per internet. Dominar el català i castellà i disposar de carneet de conduir i vehicle propi.
Es valorarà especialment el coneixement d´una tercera llengua, preferentment l´anglès, la participació i/o coneixement d´altres entitats no lucratives, especialment del món del lleure.
S´ofereix una retribució inicial de 11.124€anuals, en 12 mensualitats, amb possibilitat d´incentius a banda sempre que s´aconsegueixin els objectius mínims anuals d´ingressos. Jornada de 20 hores setmanals amb horari flexible. Contracte inicial de 6 mesos, poguent passar a a indefinit.
Enviar CV a fundacio@fundaciomariaferret.org amb la referència "direcció" abans del dia 22 d´octubre.
FUNDACIÓ MARIA FERRET
c/ Seminari, 4.
0701 Palma
971725168