dimarts, 13 d’octubre del 2009

Cursos d´Educació per a la salut per a mediadors joves

Organitza: Conselleria d'Esports i Joventut – Institut Balear de la Joventut
Participen: Projecte Jove, Alas, Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears i l'Institut Balear de la Dona. Amb la col·laboració de l'INJUVE del Ministeri d'Igualtat i la Conselleria de Treball i Formació.
Jornada inaugural: 29 d'octubre a la Conselleria de Treball i Formació de les 10 a les 14 hores.
Modalitat semi-presencial

Mòdul 1: Curs pràctic de prevenció del VIH/SIDA. Durada: 30 hores (22 en línia i 8 presencials). De dia 2 a dia 15 de novembre. Presencial: 13 de novembre a Palma.
Mòdul 2: Curs pràctic de prevenció de les drogoaddiccions. Durada: 30 hores (22 en línia i 8 presencials). De dia 16 a dia 30 de novembre. Presencial: 27 de novembre a Palma.
Mòdul 3: Curs “Cultura en alimentació saludable per a la promoció de la salut i la detecció de trastorns de conducta alimentària”. Durada: 30 hores (22 en línia i 8 presencials). De dia 1 a dia 15 de desembre. Presencial: 13 de desembre a Palma.
Preu: 50€ per mòdul. Estudiants de la UIB: 75 € els tres mòduls.

Dirigit a: mediadors joves, informadors joves, dinamitzadors joves, tècnics de joventut, monitors de temps lliure, mestres i educadors, personal sanitari interessat en l'educació per a la salut.
Requisits: majors de 18 anys amb batxiller o equivalent, o experiència provada en educació per a la salut, tan voluntariat com professionalment.
Inscripcions : del 13 al 20 d'octubre.

Més info AQUI