dimarts, 13 de juliol del 2010

Beques Sa Nostra 2010

BEQUES SA NOSTRA 2010
Beques estudis universitaris o artístics 2010-2011
“SA NOSTRA” referma la seva clara aposta pel futur dels joves de les Balears amb una nova edició de les beques per a estudis superiors artístics i de disseny i per a l’inici d’estudis universitaris.

L'Obra Social de "SA NOSTRA" convoca, un any més, les beques per als estudiants que comencin una carrera universtitària o per als que cursin estudis artístics i de disseny de grau superior durant el curs 2010-2011.

Ajuts de fins a 800 euros
Aquestes ajudes tenen l’objectiu de becar la matrícula i les despeses de desplaçament. Els estudiants podran rebre una beca de fins a 500 euros per sufragar despeses de matrícula o de fins a 800 euros si es tracta de matrícula i despeses de desplaçament, reflectida en aquest darrer cas, en alguna d'aquestes situacions:
Els sol·licitants han d'estar matriculats del primer curs d'estudis universitaris oficials de grau del curs 2010-2011 a les Illes Balears o en la comunitat autònoma corresponent en el cas de que no s'imparteixen a les Illes Balears.

Per a més informació sobre els requisits, els tipus d'estudis que poden cobrir els ajuts o els criteris de selecció, podeu consultar les bases de la convocatòria a l'enllaç que apareix a la banda dreta d'aquesta mateixa pàgina.
Els alumnes que hi estiguin interessats han d’emplenar i enviar el formulari electrònic de sol·licitud, disponible a www.obrasocialsanostra.com a partir del proper 15 de juliol.
El termini per demanar la beca finalitza el 29 d’octubre.