divendres, 6 de febrer del 2009

Pony Bravo aterra a Manacor



Renou Col·lectiu enceta la setena temporada amb
un grup sorprenentment original.
Dissabte 7 de febrer a les 20.30h al Teatre de Manacor, tendrà lloc un dels concerts
més originals que ha organitzat Renou Col·lectiu en els seus més de 6 anys d'historia.
Pony Bravo és un dels grups més originals de l'estat espanyol, amb una proposta relament única en el panorama musical actual. Aquesta insòlita banda de Sevilla desplagarà sobre l'escenari el seu particular espectacle sonor i audiovisual.

Les intencions del grup són moltes i un dels eixos principals del grup és intentar barrejar experimentaciò, investigació, humor i ritme en cançons de rock, tenint molt present el rock andalús que es va fer a Sevilla en els 70. La seva dea és intentar fer visibles lineas i formes antigues que connecten el blues amb el flamenc, la música africana i àrab amb l'andalusa, o el western amb la cobla, establint un estil completament personal i unes analogies del més estrambòtiques.
PONY BRAVO són Daniel Alonso (veu i teclats) Dario del Moral (baix i guitarra) Pablo Peña (baix i guitarra) i Javier Rivera (bateria). El grup es forma a Sevilla a la fi de 2005 i en el seu primer any de vida queda semifinalista en el Proyecto Demo, així com en el Bilborock, ambdós en 2006.
Més info: