dimecres, 29 d’octubre del 2008

“Descobreix els racons de les Illes Balears”


Ja és el quart any que la Fundació IBIT presenta el seu concurs “Descobreix els racons de les Illes Balears”, i com ja és habitual des d'aquí vos convidam a participar i difondre aquesta activitat que vol impulsar l’adopció de l’ús de les TIC i promocionar les Illes Balears des d'un altre punt de vista.
Enguany s'han incorporat millores al portal Itineraris.net i a partir d'ara serà possible, a més de fotos, pujar també vídeos del Youtube que acompanyin l'itinerari. A més a més, s'ha actualitzat el disseny de la pàgina i s'ha incorporat Google Maps per a la localització dels itineraris i les rutes.
Des de la Fundació IBIT, creim que la incorporació de vídeos i la integració de la plataforma Youtube, és una factor que ajudarà a fer aquesta plataforma més participativa i interessant.
Es podrà participar en el concurs a partir de dia 3 de novembre 2008, i fins al dia 10 de desembre de 2008 i els participants optaran a guanyar un viatge per a tres persones a una de illes Balears que escolleixi el guanyador, i fantàstics regals tecnològics per a cadascuna de les categories.
Aquesta activitat que està emmarcada dins de les activitats de la Setmana de la Ciència 08 és possible gràcies al suport de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació i la Conselleria d'Educació i Cultura, i forma part del consens “e-adoption”, que estableix les fases en que les noves tecnologies s’introdueixen en una societat.
Les bases i tota la informació referent al concurs es pot consultar a http://itinerarisiracons.net on es desenvolupa el concurs.