dilluns, 8 de setembre del 2008

CONCURS DE MÚSICA JOVE DE MALLORCA 2008

El concurs s’adreça a les formacions musicals de qualsevol estil musical (pop, rock, heavy, ska, reggae, rumba...).
Les persones participants en aquest concurs no poden tenir editat cap treball discogràfic ni formalitzat cap contracte abans de presentar-se al concurs. L’única excepció és la dels grups o formacions que hagin participat en algun disc recopilatori.
Els grups o solistes han d’enviar la seva maqueta en format MP3 o WMA a info@jovesllengua.cat o a Joves de Mallorca per la Llengua, carrer del Pare Bartomeu Pou, 31, baixos, 07003 Palma.
Els grups han de ser formacions que cantin (o titulin, si és el cas) els seus temes habitualment en català. Les maquetes s’han d’acompanyar d’un dossier que ha d’incloure la biografia del grup, les dades dels components i una fotografia recent del grup.
La participació dels grups no pot implicar, en cap cas, cap despesa econòmica per a l’entitat organitzadora.
La data límit de recepció de les maquetes i del dossier és el 19 de setembre de 2008. L’organització informarà dels grups que participaran en la final el 30 de setembre.
Totes les maquetes entraran en una fase de preselecció en què el jurat valorarà el contingut de les cançons. No es tindrà en compte la qualitat dels enregistraments, sinó la qualitat de les lletres i les músiques i la conjunció del grup. D’aquesta selecció en sortiran quatre grups per tocar a la final.
Els quatre grups finalistes faran una actuació en directe l’11 d’octubre de 2008 amb motiu de l’acte de presentació del nou curs de Joves de Mallorca per la Llengua. En aquest acte, per votació popular, sortirà el guanyador del 6è Concurs de Música Jove.
El jurat qualificador estarà format per dos experts musicals, dos músics i un membre de l’emissora sisradio.cat.
El premi per al grup guanyador serà la possibilitat de participar en una de les grans activitats que dugui a terme Joves de Mallorca per la Llengua durant el curs 2008-09.
Més info aquí