dijous, 22 de maig del 2008

ENREGISTRAMENT DE MAQUETES 2008

S´ha obert el termini d'inscripció del programa "Mallorca demo: enregistrament de maquetes 2008" amb l'objectiu de facilitar als joves que es volen dedicar a la música que enregistrin una maqueta per fer-se a conèixer.
La Direcció Insular de Joventut, adscrita a aquest Departament, subvenciona l'enregistrament quasi en la seva totalitat, per la qual cosa els músics només han d'aportar 100 EUR en concepte de despeses de material.
El programa s'adreça a joves que viuen a Mallorca i que es vulguin dedicar a la música i que, en el cas del solista, no superin els 30 anys, mentre que si es tracta de grups, la mitjana no pot superar aquesta edat. Quant a experiència, és necessari que tenguin una experiència mínima d'un any d'assaigs, que no hagin enregistrat mai cap demo, maqueta o CD de manera professional, i que tenguin instruments propis i enregistrin, majoritàriament, temes propis.El programa es dirigeix a un màxim de 25 grups o solistes que compleixin les condicions esmentades.
El termini d'inscripció no es tancarà fins que s'hagin cobert totes les places. Una vegada inscrits tots els grups, des de la Direcció Insular de Joventut s'elaboraran els horaris perquè tots tenguin la màxima facilitat per enregistrar la seva demo.